PDA

View Full Version : Tranny Question!



devomandizzle
07-15-2006, 11:09 AM
WOuld a tranny out of an sr5 work in my ae86...if i change out the bell houseing?

J268
07-15-2006, 12:09 PM
yes

twotone_ae86
07-15-2006, 12:11 PM
I think you posted this in the wrong section...:roll